Onze Vrijwilligers

De Leidse Rembrandt Dagen kennen enkele kernwaarden. Een daarvan is dat iedereen vrijwillig en zonder bezoldiging meespeelt. Alleen als het echt niet anders kan voorhet programma en er is budget, kan er soms iets worden “ingekocht”. Overigens is vrijwillig natuurlijk niet vrijblijvend. Zodat de bezoeker erop kan vertrouwen dat hem of haar altijd een geweldig programma wordt voorgeschoteld. Wij doen wat wij beloven in Leiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dus ook de vertegenwoordigers van verschillende gewaardeerde Leidse toneelgezelschappen spelen mee omdat zij het leuk vinden.

In het eerste jaar waren er in het Groot Historisch Theater 320 acteurs en figuranten actief. En werden er nog eens tientallen mensen ingezet in de kledinggroep (meer dan 20 naaisters), decorgroep (klussers), op- en afbouwers en de catering (want wij verzorgen onze vrijwilligers natuurlijk ook goed).

Wij zijn weer open om nieuwe acteurs en figuranten te laten meedoen. Heb je daar zin in, meld je dan aan via het formulier op deze website of door een mailtje te sturen aan leidserembrandtdagen@gmail.com? Wij hebben zo af en toe een kennismakinguurtje voor de nieuwelingen. Dan kun je met de regisseurs bepalen welke rol geschikt is voor jou.

Maar ook als je wilt helpen bij het regelen van het verkeer, in de op- en afbouw, de decorbouw of in de catering, ben je van harte welkom om je op te geven. Ook dit kan via het aanmeldformulier. En hoef je niet eens verkleed te gaan als je niet wilt.