Onze Vrijwilligers

De Leidse Rembrandt Dagen kennen enkele kernwaarden. Een daarvan is dat iedereen vrijwillig en zonder bezoldiging meespeelt. Alleen als het echt niet anders kan voor het programma en er is budget, kan er soms iets worden “ingekocht”. Overigens is vrijwillig natuurlijk niet vrijblijvend. Zodat de bezoeker erop kan vertrouwen dat hem of haar altijd een geweldig programma wordt voorgeschoteld. Wij doen wat wij beloven in Leiden.

Dus ook de vertegenwoordigers van verschillende gewaardeerde Leidse toneelgezelschappen spelen mee omdat zij het leuk vinden.

In het eerste jaar waren er in het Groot Historisch Theater 320 acteurs en figuranten actief. En werden er nog eens tientallen mensen ingezet in de kledinggroep (meer dan 30 naaisters), decorgroep (klussers), op- en afbouwers en de catering (want wij verzorgen onze vrijwilligers natuurlijk ook goed).

Wij zijn weer open om nieuwe acteurs en figuranten te laten meedoen. Heb je daar zin in, meld je dan aan via het formulier op deze website of door een mailtje te sturen aan leidserembrandtdagen@gmail.com? Op 1 februari a.s. tussen 11 en 12 uur is er weer een kennismakinguurtje. Dan kun je met de regisseurs bepalen welke rol het meest geschikt is voor jou.

Maar ook als je wilt helpen bij het regelen van het verkeer, in de op- en afbouw, de decorbouw of in de catering, dan ben je welkom om je op te geven. Ook dit kan via het aanmeldformulier.